Visites nocturnes guiades a Guissona

Image (1) Visites-Guiades-Nocturnes-antiga.jpg for post 8134

El proper dijous dia 30 d’agost, Guissona ens ofereix la darrera sessió de les Visites nocturnes guiades que han tingut lloc a la vila durant tot el mes d’agost i que han permès descobrir el patrimoni guissonenc.

Aquest dijous coneixerem el passat romà de Guissona a través del Parc Arqueològic de l’antiga ciutat romana de Iesso. “Visita l’origen de la nostra vila” és el fil conductor de la visita que ens endinsarà als inicis de la vila de Guissona, una ciutat romana fundada el 100 aC. Al final de la visita, la companyia Magatzems Cortina ens transportarà a la vida quotidiana d’època romana amb l’obra “Converses de meuques”.

La vista s’inicia a les 22:00h  al Parc Arqueològic de Guissona (Carrer del Tint, s/n) i té un preu de 5€. L’aforament és limitat. Per a més informació i reserves us podeu adreçar a la Casa de la Vila o a l’Oficina de Turisme de Guissona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s