Visites nocturnes guiades a Guissona

Image (1) Visites-Guiades-Nocturnes-antiga.jpg for post 8134

El proper dijous dia 30 d’agost, Guissona ens ofereix la darrera sessió de les Visites nocturnes guiades que han tingut lloc a la vila durant tot el mes d’agost i que han permès descobrir el patrimoni guissonenc.

Aquest dijous coneixerem el passat romà de Guissona a través del Parc Arqueològic de l’antiga ciutat romana de Iesso. “Visita l’origen de la nostra vila” és el fil conductor de la visita que ens endinsarà als inicis de la vila de Guissona, una ciutat romana fundada el 100 aC. Al final de la visita, la companyia Magatzems Cortina ens transportarà a la vida quotidiana d’època romana amb l’obra “Converses de meuques”.

La vista s’inicia a les 22:00h  al Parc Arqueològic de Guissona (Carrer del Tint, s/n) i té un preu de 5€. L’aforament és limitat. Per a més informació i reserves us podeu adreçar a la Casa de la Vila o a l’Oficina de Turisme de Guissona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.