Activitats per al cap de setmana

Image (1) dino.jpg for post 10424Des de la web de la Tribuna d’Arqueologia us proposem diverses activitats adreçades a tots els públics perquè gaudiu en família del nostre patrimoni arqueològic i paleontològic durant el cap de setmana.

-Dissabte 09 i diumenge 10 de febrer de 2013:

Carnaval. Dos anys compartint la passió per la paleontologia a l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. Els visitants podran participar al concurs infantil de disfresses de Sabadell i guanyar un paleopremi. A més, els qui vagin disfressats entraran de franc. També podeu compartir la vostra foto amb la disfressa paleontològica enviant la vostra imatge a  <!– var prefix = 'mailto:'; var suffix = ''; var attribs = ''; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy3987 = 'museu' + '@'; addy3987 = addy3987 + 'icp' + '.' + 'cat'; document.write( '‘ ); document.write( addy3987 ); document.write( ‘‘ ); //–> <script language=’JavaScript’ type=’text/javascript’> <!– document.write( ‘<span style=”>museu at icp.cat i la publicaran a les seves xarxes, o bé podeu publicar-la vosaltres mateixos al twitter o flickr amb l’etiqueta #paleodisfressa.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

– Diumenge 10 de febrer de 2013:

El Museu de l’Estampació de Premià de Mar ha organitzat, a les 12 h del migdia, la conferència: L’arqueòleg, el Sherlock Holmes del passat, a càrrec de Marta Prevosti.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.