Inauguració de les Drassanes Reials rehabilitades

Image (1) drass.jpg for post 10537El proper dissabte 16 de febrer de 2013, a les 12h, s’inauguraran al Museu Marítim de Barcelona les obres de restauració de les Drassanes Reials.

L’acte estarà presidit pel President de la Generalitat de Catalunya i comptarà amb la presència de la ministra de Fomento.

Després d’estar molt de temps tancades a causa de la remodelació de l’edifici, les Drassanes Reials tornen a obrir les seves portes. Aquesta inauguració és una ocasió única per redescobrir les noves Drassanes Reials, la construcció d’estil gòtic més emblemàtica de la història marítima, civil i militar de la ciutat.

L’entrada a l’acte és lliure i, a més de fer una passejada per l’edifici i gaudir d’aquest espai tan singular que ha estat restaurat íntegrament, es pot aprofitar també per visitar les dues exposicions actuals, Viatge mar enllà i Cambrils anys 60.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.