Nova sessió del Cicle de Seminaris 2012-2013 del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona

Image (1) la-transferencia.jpg for post 10540El proper dijous 14 de febrer de 2013, a les 18:30h, s’impartirà la propera sessió del Cicle de Seminaris 2012-2013 del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona, titulada “La Transferència del coneixement en Història i Arqueologia“.

L’acte tindrà lloc al seminari del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia (primer pis) – Facultat de Geografia i Història (C/Montalegre 6-8, Barcelona) i estarà impartit per la Sra. Delfi-l Nieto Isabel (Institut de Recerca en Cultures Medievals).

Les sessions estan obertes a tothom i són gratuïtes. Aquests seminaris estan reconeguts com activitats dins del doctorat de Societat i Cultura de la Facultat de Geografia i Història de la UB.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.