Activitats del MUHBA per al mes de gener

Image (1) MUHBA.jpg for post 9867El Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) ha organitzat diverses activitats durant el mes de gener al voltant de l’arqueologia relacionades amb la ciutat romana de Barcino.

– El 12 de gener, d’11 a 13 h, està programada una lectura arqueològica i arquitectònica a càrrec de Francesc Caballé i Reinald González d’un tram de la muralla romana que desxifra la complexitat d’aquest element patrimonial fruit de la superposició d’estructures d’èpoques diferents. El preu de l’activitat és de 7,35 €.

–  El 12 de gener, de 10 a 14h, es farà l’itinerari “Baetulo/Barcino”, que engloba visites comentades a ambdues ciutats d’època romana. La participació és de 8€ i l’activitat s’iniciarà al Museu de Badalona (Plaça Assemblea de Catalunya, 1). El preu de l’activitat és de 8,45 €.

–  El 19 de gener, d’11a 13 h, es portarà a terme l’itinerari guiat “Dins i fora muralles: poder, higiene i comerç a Barcino”, visita que parteix del portal de mar de Barcino i recorre un tram de la muralla romana. El preu de l’activitatés de 7,35 €.

–  El dia 19 de gener, de 10.15 a 13.15 h, s’ha organitzat una visita comentada a l’arxiu arqueològic i a les sales de reserva de la Zona Franca. Cal reserva prèvia. L’activitat es realitzarà en autocar. Per a més informació, cliqueu aquí.

A més de les activitats organitzades pel MUHBA, fins l’1 d’abril es pot visitar l’exposició “Laboratori MUHBA. Col·leccionem la ciutat, situada al Conjunt Monumental de la Plaça del Rei (Barcelona).

Per conèixer altres activitats organitzades pel MUHBA, cliqueu aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.