Presentació de les e-rutes megalítiques de les Gavarres


El proper dilluns 25 de gener de 2016 tindrà lloc la presentació de les e-rutes megalítiques de les Gavarres, un nou projecte de difusió i revalorització del patrimoni megalític a través de les noves E-Rutes Megalítiques de les Gavarres. La convocatòria és a les 10,30 hores a la benzinera BP de Vulpellac , o a les 11,00 al Camp de la Canyella (x: 508179, y: 4640369). L’acte, que es realitzarà al Camp de la Canyella, serà presentat per l’alcalde de Forallac Josep Sala, pel vicepresident de la Diputació de Girona Fermí Santamaria, i els investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona, Oriol Vicente i Maria Bofill.

El projecte s’ha dut a terme pel Grup de Recerca GRAMPO del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Consorci de les Gavarres, amb la col·laboració de diferents ens locals i propietaris particulars, i gràcies al finançament de la Generalitat de Catalunya (convocatòria ACDC). L’objectiu central del projecte és el d’apropar el ric patrimoni arqueològic del Massís de les Gavarres al públic a través de l’ús de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

| Accediu a la localització de la benzinera clicant aquí |

| Accediu a la localització del Camp de la Canyella clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.