Arrenca l’onzena edició del cicle de converses al Raval

Image (1) llegendes.jpg for post 22306Avui dijous 29 d’octubre a les 18,00 hores està programada la primera sessió de l’onzena edició del cicle de converses al Raval “Tal com som, tal com érem”, amb el títol: “Llegendes”, que anirà a càrrec de la professora de la Universitat de Barcelona Josefina Roma, i serà moderada per Yolanda Aixelà. Les xerrades estan organitzades pel Departament d’Arqueologia de l’Institut Milà i Fontanals del CSIC i la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya.

El cicle s’estén entre els mesos d’octubre del 2015 i  juny del 2016 i les sessions tindran lloc a la Residència d’Investigadors (C/ Hospital, 64, de Barcelona). L’horari d’inici serà sempre el mateix, a les 18 hores. La intenció del cicle és compartir diferents mirades sobre un mateix tema. És per això que enceta un nou format amb ganes de millorar coneixements compartint tot el contingut en forma de taula rodona. La proposta, doncs, és la de parlar en sessions conjuntes i públiques sobre com entenem i vivim des de diferents observatoris fets quotidians del barri del Raval. Per això, en cadascuna de les sis sessions pensades per al  cicle hi participaran persones d’associacions, del món de la recerca i de centres docents i culturals del Raval, que donaran i discutiran la seva visió/opinió dels temes proposats.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.