X Fòrum Auriga

Image (1) X-forum-auriga-nou.jpg for post 17675

Els propers dies 17, 18 i 19 d’octubre se celebrararà a Barcelona el X Fòrum Auriga, la trobada de l’actualitat del món grecorromà i la seva pervivència. El divendres 17 a les 19,00 h tindrà lloc la sessió inaugural, per commemorar el desè aniversari d’aquestes trobades anuals interdisciplinàries dels professionals i interessats en el món antic. Tot seguit, Isabel Rodà impartirà la conferència: “La política territorial d’August: la fundació de Barcelona”.

Seguint el format d’aquestes trobades, que s’ha anat consolidant al llarg de les anteriors edicions, es preveu que el dissabte 18 se celebrin comunicacions de 15 minuts d’informació de les diferents línies de treball del món antic que s’estan duent a terme a Catalunya i la jornada del diumenge 19 es dediqui a visitar el territori.

| Per descarregar el programa, la butlleta d’inscripció i altres informacions cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.