II Congrés Internacional de Bones Pràctiques en Patrimoni Mundial: Persones i Comunitats

Image (1) II-congres-bones-practiques.jpg for post 17665Dels dies 29 d’abril al 2 de maig de 2015 se celebrarà a Maó (Menorca, Illes Balears), el II Congrés Internacional de Bones Pràctiques en Patrimoni Mundial: Persones i Comunitats, un punt de trobada sobre la gestió dels béns materials i immaterials declarats patrimoni mundial des del punt de vista dels que hi participen i hi conviuen.

Com en l’edició anterior, el patrimoni mundial serà el principal subjecte de reflexió en aquest esdeveniment i, com llavors, el Congrés està organitzat per la Universitat Complutense de Madrid, sota el patrocini del Consell Insular de Menorca (Illes Balears, Espanya), amb la mateixa intenció que aquesta illa es converteixi en un lloc de referència per a estudis sobre el tractament dels béns declarats per la UNESCO com a patrimoni mundial.

El repte d’aquest segon congrés se centra en l’acció social, és a dir: en la implicació ciutadana en els béns patrimonials. L’objectiu d’aquesta trobada és fomentar investigacions en patrimoni mundial des d’una perspectiva global i aliena a encàrrecs de la mateixa UNESCO. Des de fa més de deu anys, el grup d’investigació Patrimonio Arqueológico de la Universitat Complutense de Madrid treballa amb projectes sobre gestió arqueològica i patrimoni mundial, en què participen persones procedents de diversos centres de recerca i administracions nacionals i internacionals.

El termini de presentació de propostes és el dia 30 octubre 2014

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.