Inauguració de l’exposició: “El Prat del 1714” al Prat de Llobregat

Image (1) expo-el-Prat.jpg for post 17636L’Ajuntament del Prat de Llobregat inaugura el proper dissabte 27 de setembre a les 12,00 hores, al Centre d’Art Torre Muntadas, l’exposició “El Prat del 1714”, organitzada per l’Arxiu Històric del Prat de Llobregat. Aquest acte forma part de la programació de la festa major d’ enguany i la mostra romandrà oberta al públic fins el 30 de novembre de 2014.

El Servei d’Arqueologia i Paleontologia del Departament de Cultura hi col·labora amb la cessió d’unes peces ceràmiques: set escudelles i un plat del segle XVII de ceràmica blava catalana que procedeixen de l’excavació realitzada l’any 2002 a la masia de Cal Monés, al mateix municipi,  i què actualment es troben sota la custodia del Servei d’Arqueologia i Paleontologia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.