Acte de presentació del Centre Iberia Graeca

Image (1) iberia-graeca.jpg for post 12367El proper dia 30 de maig de 2013, a les 19’30 hores, tindrà lloc l’acte de presentació del Centre Iberia Graeca que es realitzarà al Saló del Vigatà del Palau Moja, seu de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (carrer de la Portaferrisa, 1, Barcelona).

Aquest Centre té com a objectiu desenvolupar projectes de recerca, documentació, conservació i difusió del patrimoni arqueològic grec de la península Ibèrica. Amb seu a la Casa dels Forestals de Sant Martí d’Empúries (l’Escala, Girona), a l’assentament fundacional de la colònia grega d’Emporion, el Centre gestiona un lloc web (www.iberiagraeca.org), el nucli principal del qual és una base documental que recollirà tots els objectes grecs localitzats a la península Ibèrica.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.