Proposta d’activitat pel cap de setmana: Caminada musical amb la lluna plena a la primera vinya de Catalunya. Passejada nocturna al turó de la Font de la Canya (Avinyonet)

L’Agrupació Activa de Subirats proposa aquest mes la primera caminada amb la lluna plena, demà dissabte 25 de maig, al jaciment de la Font de la Canya (Avinyonet) on s’ha documentat la primera vinya de Catalunya. El recorregut te poc més de 9 kilòmetres, en total.

L’hora de la trobada serà a les 19’30 al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal, de Subirats, on l’arqueòleg Dani López explicarà amb imatges, la trascendència del jaciment (entrada gratuïta per a tothom). Després de la xerrada, començarà la caminada fins al turó de la Font de la Canya (ubicació del jaciment), on es comentaran in situ els treballs de recerca. Se soparà al mateix indret, i el grup Filibusters de Vilafranca oferirà un concert de música dels Països Catalans.

Cal dur sopar, aigua, calçat còmode, roba d’abric, una manteta per seure al terra, i una copa (que l’organització omplirà de cava).

Preu de l’activitat (caminada i concert): 10 euros (menors 12 anys gratuït).

Inscripcions caminada: Fins el divendres 24 de maig, a: rovenmi@gmail.com – tels. 650473639-938994034 (Rosa Vendrell).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.