Activitats per al Cap de setmana

Image (1) Taller_Centcelles.jpg for post 10205El MNAT ofereix un seguit d’activitats dins del Cicle d’activitats per a famílies amb el lema Vine al museu en família! Pots fer una gran descoberta! on es proposen una sèrie d’activitats pensades per a grups de famílies que vulguin passar un estona interessant i divertida al voltant del nostre passat romà.

– Museu Nacional d’Arqueologia de Tarragona (MNAT): En aquesta ocasió us proposem l’activitat Al taller de Terenci Càndid… a la Vil·la romana de Centcelles, on us convidem a formar part del taller de l’hipotètic arquitecte de la vil·la on podreu conèixer i experimentar com construïen els murs i quins materials i eines utilitzaven. Una ocasió per conèixer la Vil·la romana de Centcelles, declarada Patrimoni Mundial.

Les visites es poden fer els diumenges 3, 10, 17 i 24 de febrer de 2013 a la Vil·la romana de Centcelles (Constantí) a les 11:00 h del matí (durada de 2 hores). El preu és de 4€ per persona i cal fer reserva prèvia.

| Per més informació, cliqueu aquí |

Aprofitem per recordar-vos que fins el dia 3 de febrer es pot visitar l’exposició Sotto Luce. Apol·lo llum i imatge, de la qual s’ofereixen visites comentades dirigides al públic general cada diumenge al Museu Arqueològic (Plaça del Rei, 5) a les 12:00 h (durada 1 hora). Preu inclòs en l’entrada al museu.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.