Activitats per al cap de setmana

Image (1) balldovina-4551827torre.jpg for post 10117Des de la web de la Tribuna d’Arqueologia us proposem un seguit d’activitats per gaudir de l’arqueologia en família.

– Dissabte 26 de gener de 2013 de 18:00 h a 21:00 h: El Museu Torre Balldovina ha organitzat, en el marc de l’exposició I+D Ibers Desenvolupament, l’activitat Fer d’ibers, així com el joc lliure per visitar l’exposició Descobrir el que van descobrir, adreçat a infants a partir de 8 anys.

| Per a més informació cliqueu aquí |

– Diumenge 27 de gener de 2013 a les 12:00 h: El Centre d’interpretació Patrimoni Molí d’en Rata ha organitzat el taller familiar Excavem Dinosaures, que s’inclou dins del programa Juga amb la història. La inscripció es pot realitzar al telèfon 935 946 057 o a l’adreça electrònica: molienrata@ripollet.cat

| Per a més informació cliqueu aquí |

– Diumenge 27 de gener de 2013, entre les 10h i les 13h: visita guiada i taller “remeis naturals” al Parc Arqueològic Mines de Gavà. Amb una introducció a l’exposició permanent del Parc i una activitat al taller, s’exposaran els remeis naturals existents a la prehistòria. Cal inscripció prèvia donat que les places són limitades. El preu de l’activitat és de 3 €/persona.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s