Ripoll inaugura la Capital de la Cultura Catalana 2013

Image (1) monestir_ripoll_mario_cassanenc.jpg for post 10251Aquest dissabte 26 de gener tindrà lloc l’acte oficial de presentació de la Capital de la Cultura Catalana 2013, que enguany serà Ripoll. L’acte serà a les 18:00 h al Monestir de Santa Maria de Ripoll amb l’espectacle inaugural Pel corrent dels temps

La Capital de la Cultura Catalana s’adreça a tot el domini lingüístic i cultural català i té com a objectius els de contribuir a ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l’interior com a l’exterior. El Parlament de Catalunya va donar suport a la Capital de la Cultura Catalana, per unanimitat de tots els grups parlamentaris, en data 25 de març de 2004. Fins ara han estat elegides capitals de la cultura catalana les següents ciutats de l’àmbit lingüístic català: Banyoles (2004), Esparreguera (2005), Amposta (2006),Lleida (2007), Perpinyà (2008), Figueres (2009), Badalona (2010), Escaldes-Engordany/Principat d’Andorra (2011), Tarragona (2012) i Ripoll (2013).

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.