Propostes per al cap de setmana

Image (1) Can-Modolell.jpg for post 9345Des de la web de la Tribuna d’Arqueologia us proposem diverses activitats lúdiques per a gaudir del cap de setmana i  conèixer el nostre patrimoni històric i arqueològic.

Divendres 30 de novembre

– Espectacle AVE SALVE organitzat per organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) dins del cicle “Clàssics a escena”, impulsat, conjuntament, pel MNAT i TeclaSmit. Col·lectiu de Teatre. Les representacions tindran lloc al Museu lloc al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (plaça del Rei, 5) a les 21:00h. L’activitat és gratuïta i l’entrada lliure fins a cobrir l’aforament.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Dissabte 01 de desembre

– Ruta “Vilassar singular”. Vilassar de Dalt té un patrimoni únic i singular: des d’uns forns mil·lenaris de producció terrissaire, passant per una col·lecció particular de conquilles de tots els oceans del món fins a una brillant cúpula de volta catalana, obra de l’arquitecte Rafael Guastavino. La ruta dura 2,30 h i inclou una visita guiada als forns romans de la Fornaca, al Museu del Cau del Cargol, al Teatre de la Massai al Museu de Can Banus, així com un tastet de vins de la DO Alella. Preu: 6€.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Diumenge 02 de desembre

Visita guiada gratuïta al temple romà de Can Modolell-Sol Invictus Mithras, de Cabrera de Mar (Maresme). Es tracta d’un santuari d’època imperial romana (segles I al V) dedicat al déu Mitra. Al llarg de la sortida  també es podrà realitzar la visita al Castell de Burriac.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.