23è Cap de Setmana Ibèric

Aquest cap de setmana del 7 i 8 d’octubre se celebra el 23è Cap de Setmana Ibèric, un esdeveniment organitzat pel Museu d’Arqueologia de Catalunya amb activitats gratuïtes per a totes les edats a tots els jaciments ibèrics de la Ruta dels Ibers.

Com cada any pel primer cap de setmana d’octubre es presenta una gran oportunitat per descobrir i experimentar com era la vida de les persones que varen habitar Catalunya fa més de dos mil anys.

El Cap de Setmana Ibèric és l’esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers més important i que atrau més visitants als jaciments ibèrics de tot Catalunya.

Enguany el tema sobre el qual se centrarà aquesta gran festa és: Qui és qui a la societat ibèrica?

El dels ibers és un món ple d’incògnites, enigmes i textos sense desxifrar, i preguntar-se qui era cadascú, com eren aquells individus, és una tasca difícil, una aventura que exigeix fer ús de la imaginació. Per abordar aquesta pregunta els membres de la Ruta dels Ibers han preparat una sèrie d’activitats i visites que ens aproparan a prínceps, pageses, comerciants, artesans, guerrers, teixidores… En definitiva, a les dones i als homes que varen habitar els mateixos espais que nosaltres fa més de dos mil anys.

Consulteu el programa del 23è Cap de Setmana Ibèric en pdf

Per a més informació consulteu la pàgina web de la Ruta dels Ibers

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.