2n Seminari d’arqueologia experimental

El proper dimarts 24 de novembre, de 10 a 19 hores, tindrà lloc al Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona el 2n Seminari d’arqueologia experimental amb el títol Arqueologia experimental, recerca fonamental i aplicabilitat. Museus, universitats, parcs arqueològics i centres educatius.

Aquest seminari, destinat a professionals de l’arqueologia, de museus i estudiants d’arqueologia i de gestió patrimonial, vol respondre i sobretot plantejar-se preguntes sobre l’abast de l’arqueologia experimental, la seva usabilitat i el marc deontològic on s’emmarca aquesta pràctica, entre d’altres.

En aquest sentit es vol analitzar com es creen els projectes de recerca experimental, i com s’apliquen els seus resultats en el món de la pedagogia, museologia i comunicació.

El seminari es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom, de manera gratuïta, i cal fer reserva prèvia.

Per a més informació, reserves i consulta del programa cliqueu aquí

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.