Curs d’Extensió Universitària “L’art egipci a través de la seva iconografia”

Màscara funerària d'època greco-romana de la necròpoli alta d'Oxirrinc (Foto: Maite Mascort. Missíó d'Oxirrinc)
Màscara funerària d’època greco-romana de la necròpoli alta d’Oxirrinc (Foto: Maite Mascort. Missíó d’Oxirrinc)

Les dates del curs són del 15 de febrer a l’1 de juny 2012, dimecres i divendres de 18:30h – 20:00h. El període de matriculació és del 30 de gener al 3 de febrer de 2012 a la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (C/ Montalegre, 6-8, Barcelona). El curs d’extensió universitària està adreçat a totes aquelles persones que tinguin interès per la cultura de l’Antic Egipte, especialment l’art i la iconografia faraònica, independentment que tinguin títol universitari.

Les competències que s’assoliran amb la realització del curs comptaran amb saber definir, a través d’imatges, les principals característiques de l’art egipci, assolir un vocabulari adient respecte a l’Egiptologia, comparar les diferents teories en els estudis egiptològics i utilitzar els mètodes de recerca propis de qualsevol ciència.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s