XIII Fòrum Auriga

Capçalera del Fòrum Auriga

Els dies 11 i 12 de novembre de 2017 se celebrarà la tretzena edició del Fòrum Auriga, la trobada interdisciplinària del món antic. Aquesta edició tindrà lloc a la ciutat de Reus el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana 2016 i compta amb la col·laboració del Museu de Reus en l’organització.

El termini de sol·licitud de presentació de comunicacions ha estat obert recentment. Aquelles persones, organitzacions o institucions que vulguin presentar una comunicació, poden escriure un mail a: larevistaauriga@gmail.com i rebràn la fitxa de participació corresponent, que hauran de retornar a l’organització abans del 4 de setembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s