Workshop Internacional: “Empty spaces or creative interfaces? A multi-scalar perspective on current dryland archaeology”, a la UPF

Imatge de dunes al desert que il·lustra el Congrés Internacional: "Empty spaces or creative interfaces? A multi-scalar perspective on current dryland archaeology"Durant els dies 15 al 17 de febrer tindrà lloc al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (auditori Mercè Rodoreda) el congrés internacional:”Empty spaces or creative interfaces? A multi-scalar perspective on current dryland archaeology”.

La trobada recull una trentena de presentacions sobre arqueologia en zones àrides, i vol ser un fòrum de discussió sobre temàtiques com ara la resiliència i adaptació de societats humanes en aquests ambients, i l’aplicació de mètodes i tècniques com ara la geoarqueologia o l’observació terrestre. Entre els ponents convidats, el congrés comptarà amb la participació de John Kinahan (Namib Desert Archaeological Survey), Cameron Petrie (University of Cambridge), Remy Crassard (Laboratoire Archéorient, Saverio Kratli (International Commission on Nomadic Peoples), Andrea Zerboni (University of Milan), Alfredo Gonzales Ruibal and Jorge DeTorres (INCIPIT-CSIC), Michael Frachetti (Washington University in St. Louis) i Gian Luca Bonora (Eurasian National University).

| Descarregueu el programa en pdf |
| Per a més informació consulteu la web clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.