Últims dies de l’exposició: “Caps tallats. Símbols de poder”, al MAC-Barcelona

Si encara no heu tingut ocasió de fer-ho, fins el proper diumenge 10 de gener es podrà visitar al MAC-Barcelona: “CAPS TALLATS. Símbols de poder”, l’exposició temporal produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, sobre la temàtica del cap trofeu i a la seva significació des de l’antiguitat fins al món contemporani.

Durant l’edat del ferro, els ibers eren alguns dels pobles que tractaven i exhibien públicament com a trofeus els caps dels seus enemics vençuts, de vegades en companyia de les armes capturades. Aquest costum ritual i la seva posada en escena reafirmaven el poder dels líders. En aquesta exposició es presenten exemples arqueològics i etnogràfics procedents de diversos museus, així com iconografia artística, audiovisuals i recursos interactius que il·lustren el fenomen arreu del món per conèixer les seves arrels i l’àmplia dimensió cultural assolida.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.