Jornada: “Persones desaparegudes durant la guerra Civil i el franquisme. Fosses de la guerra i de la repressió”

El dimarts 12 de gener de 2016 tindrà lloc al Museu d’Història de Catalunya (Pl. de Pau Vila, 3, de Barcelona), la Jornada: “Persones desaparegudes durant la guerra Civil i el franquisme. Fosses de la guerra i de la repressió”, organitzada per la Direcció General de Relacions Institucionals i el Parlament.

En aquesta jornada es tractaran diferents aspectes de les polítiques públiques de memòria de la Generalitat de Catalunya pel que fa a les persones desaparegudes durant la guerra Civil i el franquisme, i en matèria d’identificació, dignificació i excavació de les fosses comunes d’aquest període.

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s