Jornada: “Persones desaparegudes durant la guerra Civil i el franquisme. Fosses de la guerra i de la repressió”

El dimarts 12 de gener de 2016 tindrà lloc al Museu d’Història de Catalunya (Pl. de Pau Vila, 3, de Barcelona), la Jornada: “Persones desaparegudes durant la guerra Civil i el franquisme. Fosses de la guerra i de la repressió”, organitzada per la Direcció General de Relacions Institucionals i el Parlament.

En aquesta jornada es tractaran diferents aspectes de les polítiques públiques de memòria de la Generalitat de Catalunya pel que fa a les persones desaparegudes durant la guerra Civil i el franquisme, i en matèria d’identificació, dignificació i excavació de les fosses comunes d’aquest període.

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.