1a Convenció Internacional d’Espeleologia

Els propers dies 1,2, i 3 de maig de 2015 se celebrarà a Barcelona la 1a Convenció Internacional d’Espeleologia, que organitza la Federació Catalana d’Espeleologia. Les sessions es desenvoluparan en el Moll de la Vela, s/n, del parc del Fòrum, Barcelona.

Aquesta 1a Convenció Internacional d’Espeleologia a Barcelona te, entre d’altres, els objectius de donar a conèixer els nous materials i últims avenços tècnics en l’exploració subterrània, posar al dia les tècniques i materials d’espeleobusseig a nivell internacional i, en l’àrea científica, determinar quins són els protocols a seguir en els estudis de biologia, arqueologia i paleontologia.

Un altre dels propòsits de la trobada és el d’organitzar una taula rodona, tant a nivell nacional com internacional, dels professionals en rescat d’accidents, on participin tècnics d’espeleosocors, els cossos de seguretat, mossos d’esquadra, bombers i guàrdia civil.

| Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.