Activitats organitzades pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona al voltant de la Diada de Sant Jordi

Com cada any, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza diverses activitats al voltant de la celebració de la diada de Sant Jordi.

El dijous 23 d’abril hi haurà Jornada de Portes Obertes a tots els centres que depenen del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona−Museu Arqueològic (plaça del Rei, 5), Museu i Necròpolis Paleocristians (Av. de Ramón y Cajal, 84), Vil·la romana dels Munts (Altafulla) i Vil·la romana de Centcelles (Constantí), que es podran visitar de manera gratuïta en el seu horari habitual.

El diumenge 26 d’abril el MNAT ha organitzat, dins del programa: “Vine al Museu en família! Pots fer una gran descoberta!”, el taller familiar: “Perseu, el Sant Jordi Grec”, una activitat entorn del paral·lelisme entre la llegenda de Sant Jordi i el mite de Perseu i Andròmeda –representat en el conegut mosaic de la Medusa procedent de Tàrraco– que permetrà conèixer històries d’herois, de belles donzelles i de lluites contra els monstres, relacionades amb el nostre patrimoni i amb l’antiguitat clàssica.

Hora: 11 h
Preu: 5 € per persona
Lloc: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5. Tarragona)
Necessària reserva prèvia: 977 251515 – 977 236209

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.