Presentació del darrer número d’URTX, Revista d’Humanitats de l’Urgell

Demà dimecres 22 d’abril a les 20,00 hores tindrà lloc la presentació del núm. 29 de la revista URTX, la revista cultural de l’Urgell, al Museu Comarcal de l’Urgell (Carrer Major, núm. 11, Tàrrega).

El dossier d’aquest número està dedicat als monestirs i convents de l’Urgell, amb un article sobre el monestir de Vallsanta i la seva necròpolis medieval, així com també un sobre Santa Maria del Pedregal. Entre els articles cal destacar, entre d’altres, un article sobre la producció de la foneria de Cal Trepat; els orígens del l’Embarrat, festival de creació contemporània, o bé la descripció del procediment de la rèplica de la creu de terme de Pere Joan (segle XV).

Urtx és una publicació de l’àmbit de les humanitats: història, geografia, arqueologia, antropologia, art, economia, sociologia, lingüística, museologia, arxivística, biografies, etc, centrat en Tàrrega, l’Urgell i les comarques de la plana de Lleida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s