Programa de les XII Jornades d’Arqueologia de les Comarques de Girona

Image (1) post-programa-jornades-gironines.jpg for post 17097Com ja us havíem anunciat anteriorment, demà passat comencen les les XII Jornades d’Arqueologia de les Comarques de Girona, que enguany se celebraran a Besalú, que se celebraran durant els propers dies 13 i 14 de juny.

Les Jornades, que se celebren bianualment, estan organitzades pel Servei d’Arqueologia i Paleontologia, el Museu d’Arqueologia de Catalunya i la Universitat de Girona i, en aquesta edició, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Besalú. Són un lloc de trobada dels professionals de l’arqueologia  on s’exposen i debaten els resultats dels darrers treballs realitzats a les comarques gironines.

| Descarregueu el programa en pdf |

| Descarregueu el tríptic en pdf |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.