Celebrat el I Encuentro Iberoamericano de Gestores de sitios con Arte Rupestre Inscritos en la lista de Patrimonio Mundial

Image (1) encuentro-iberoamericano.jpg for post 17115Entre els proppassats dies 26 i 30 de maig es va celebrar al Museo Nacional de Altamira (Santillana del Mar, Cantàbria) el I Encuentro Iberoamericano de Gestores de Sitios con Arte Rupestre Inscritos en la lista de Patrimonio Mundial, en el qual va participar el Cap de la Secció d’Informació i Estudis del Servei d’Arqueologia i Paleontologia, Josep Castells, amb la comunicació: “l’Art Rupestre de l’Arc Mediterrani de la Península Ibèrica”, realitzada conjuntament amb Rafael Martínez, de l’Institut Valencià de Conservació i Restauració de béns Culturals.

La trobada s’emmarcava dins del context de les diferents iniciatives desenvolupades per l’estat espanyol com a part d’un projecte de creació d’un centre de Categoria 2 i Patrimoni Mundial. Aquesta iniciativa és el primer pas en la creació d’una xarxa de gestors de jaciments amb art rupestre inscrits a la llista de Patrimoni Mundial amb els objectius d’efectuar una primera aproximació a l’estat de la qüestió en la gestió d’aquests jaciments, marcar línies de treball i d’actuació conjuntes, i establir-ne les prioritats, entre d’altres.

| Descarregueu el programa en pdf |

| Galeria d’imatges |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.