Nova edició dels Cafès Científics a Sabadell

Image (1) cafes-cientifics-sabadell.jpg for post 15496L’èxit del cicle “Cafès Científics. Sabadell, ciència 2013”, ha engrescat novament diverses entitats de Sabadell que fan recerca o treballen en la divulgació del coneixement científic per organitzar i ampliar la proposta de xerrades per al 2014. Aquestes trobades informals  se celebraran a les 19,00 hores de la tarda del Bar de Ca l’Estruch (c/ Sant Isidre 140, Sabadell).

Un dijous al mes, de febrer a novembre, experts de diversos camps de la ciència faran una xerrada sobre un tema d’interès i convidaran el públic a opinar i participar del debat. Les entitats que enguany s’han sumat a la iniciativa som: L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), l’Associació per la Defensa i l’Estudi de la Natura (ADENC), l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, la Fundació Parc Taulí, la Unió Excursionista de Sabadell (UES), la Fundació Bosch i Cardellach, La Ruda i Som Energia.

El primer Cafè programat se celebrarà el pròxim dijous, dia 20 de febrer, a les 19,00h amb la xerrada: “Microcosmos i macrocosmos, anada i tornada”, a càrrec d’Eduard Massó, Catedràtic de Física Teòrica a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les fronteres del coneixement científic més apassionants són possiblement l’estudi d’allò més gran, és a dir, l’univers, i d’allò més  petit, és a dir, les partícules elementals. Durant la sessió es parlarà de què sabem d’aquests temes, i sobre quines connexions podem trobar entre el macrocosmos i el microcosmos. S’explicarà de forma divulgativa els experiments i les observacions  més recents que donen informació del món físic a les escales grans i a les petites, però que tanmateix ens obren moltes preguntes encara per respondre.

| Descarregueu el pòster amb el programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.