Proposta d’activitats: 13è Cap de Setmana Ibèric


Image (1) alerta.jpg for post 13462
Aquest cap de setmana del 5 i 6 d’octubre els principals jaciments arqueològics d’època ibèrica de Catalunya cobren vida més de 2.000 anys després amb un munt d’activitats adreçades a tots els públics, com ara: reconstruccions històriques, visites teatralitzades, tallers de metal·lúrgia, exposicions, lluita de guerrers, etc, al 13è Cap de Setmana Ibèric

El  tema específic a què es dedica l’edició d’enguany és la guerra. Els diferents grups ibers es van veure obligats a defensar els seus territori, especialment a partir de l’arribada dels exèrcits romans. Així ho testimonien les impressionants muralles, i sistemes de defensa que trobem al llarg del territori, i els objectes que podem trobar als nostres museus, com espases, escuts, llances o cascs de guerrers, etc.

L’any passat ja van participar a les activitats més de 3.700 persones, i l’organització preveu repetir l’èxit en aquesta nova convocatòria. Aquesta és una magnífica oportunitat per conèixer el món ibèric de la mà d’alguns dels millors especialistes del país.

La Ruta dels Ibers: És un projecte coordinat pel Museu d’Arqueologia de Catalunya que, des de l’any 1998, difon la cultura dels Ibers. La Ruta dels Ibers és una proposta d’itineraris per conèixer aquest patrimoni i que tothom pot fer de forma autònoma amb el seu vehicle. Està organitzada en set itineraris, de manera que cadascun pertany a la tribu que vivia en una àrea geogràfica concreta. Per la seva proximitat en un mateix dia es poden visitar els jaciments de la Ruta d’una tribu en concret.

Per a més informació: 93 423 21 49 (Mireia Forasté / Anna Garrido)

| Descarregueu el dossier de premsa amb diversa informació sobre les activitats programades clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.