Programa Estiu al MNAT 2013

Sequència de l'activitat "Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la". MNAT.
Sequència de l’activitat “Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la”. MNAT.

Avui s’ha iniciat el programa Estiu al MNAT 2013, que el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ofereix durant els mesos d’estiu.

Vacances a Tarraco. Programa pensat per aquelles famílies que passin les vacances a Tarragona o al seu entorn i vulguin conèixer el que va ser i va significar la ciutat de Tarraco. Convertits en exploradors, podreu descobrir, a través de les sales del museu, com era la ciutat al segle II dC, com eren els seus edificis, les seves cases, la seva gent i les seves costums.

Aquesta activitat es portarà a terme tots els dimecres dels mesos de juliol i agost, a les 11:00 h al Museu Arqueològic de Tarragona (plaça del Rei, 5).
Edats recomanades: de 6 a 12 anys.
Activitats amb reserva prèvia. Subjectes a un mínim de reserves.

| Per a més  informació cliqueu  aquí |    | Descarrega’t el díptic informatiu aquí |

Viu l’arqueologia al MNAT! Adreçat als nois i noies que durant aquest estiu vulguin conèixer com era la ciutat de Tarraco i el seu entorn. Aquest taller es portarà a terme del 4 al 18 de juliol, en el qual podran “Fer d’arqueòlegs” (4 de juliol) a l’activitat que es portarà a terme al Museu Arqueològic, “Viure un CSI a la Necròpolis Paleocristiana” (11 de juliol) i “Construir una ciutat romana al Museu Arqueològic” (18 de juliol).

El programa s’inicia el dijous 4 de juliol amb l’activitat Encaixa la història, en la qual us proposem que feu d’arqueòlegs en una excavació fictícia reproduïda en una de les sales del Museu amb materials reals, per conèixer què és l’arqueologia i de quina manera ens ajuda a comprendre la nostra evolució.

Les activitats comencen a les 10:30 del matí
Edats recomanades: de 6 a 12 anys
Activitats amb reserva prèvia. Subjectes a un mínim de reserves

| Per a més informació cliqueu aquí|    |Descarrega’t el díptic informatiu aquí |

Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la. Com cada estiu, a la Vil·la romana dels Munts (Altafulla) Caius Valerius Avitus –duumvir de Tarraco– i la seva esposa Faustina, obren la seva casa en l’activitat “Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la”. Aquest dissabte 6 de juliol, es podrà conèixer com era la vida en aquest entorn privilegiat i gaudir, al final de la visita d’un refrigeri al qual convidaran el públic assistent, com a bons amfitrions.

Dates: 6 i 20 de juliol, i 3 d’agost: 19:30 h / 17 i 31 d’agost: 19:00 h

| Per a més informació cliqueu aquí |   | Descarrega’t el díptic informatiu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.