Exposició Moda i Bellesa a l’Antic Egipte

Image (1) antic-egipte.jpg for post 4245Moda i Bellesa a l’Antic Egipte és l’actual exposició del Museu Egipci de Barcelona – Fundació Clos. Es podrà visitar fins al 20 de juliol de 2012 i les peces que s’hi exposen provenen de les col·leccions del mateix Museu Egipci de Barcelona, del Museo Egizio de Firenze, del Museo Civico Archeologico – Bologna i del Musee des Beaux-Arts de Lyon.

L’exposició tracta d’un recorregut a través de 3000 anys d’història de la moda i la bellesa al país del Nil i suposa, alhora, un homenatge a l’estètica i al gust refinat dels antics egipcis per la cura del cos i els complements utilitzats per a adornar-lo.  A la mostra el visitant podrà gaudir d’exemples de rics aixovars funeraris, tant d’homes, dones o nens, com túniques usades al llarg de la vida d’un egipci, de les quals només se’n conserven una vintena. També hi ha exemples d’objectes importants vinculats a la joieria i a la cosmètica i obres relacionades amb aquesta temàtica com relleus, pintures, estàtues i altres obres artístiques.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.