Club de lectura al Museu d’Arqueologia de Barcelona

Image (1) llibremac.jpg for post 4309El Museu d’Arqueologia de Barcelona organitza un Club de Lectura amb diverses sessions que pretenen fomentar el coneixement de l’antiguitat organitzat conjuntament amb la Biblioteca de Barcelona.

El club de lectura del MAC pretén fomentar la lectura de novel·la negra, història i dels clàssics vinculats amb el món antic. La primera sessió, que comptarà amb la presència de l’autor, tractarà el llibre “Hay luz en la casa de Publio Fama” de Juan Miñana, i tindrà lloc el dia 15 de Febrer de 2012 a les 19:00h. Tindrà una durada de 2h i les places estan limitades a 15 persones.

Per assistir cal inscriure’s prèviament al telèfon 93 423 21  49 o bé a través del correu electrònic macdifusio2@gencat.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.