Tribuna d’Arqueologia 2022. Nova temporada del cicle de conferències

El proper dimecres 23 de febrer a les 18 hores s’inaugurarà el nou cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2022.

Amb aquest nou cicle de la Tribuna d’Arqueologia s’inicia una nova etapa en la que cada cicle de conferències se celebrarà anualment, de febrer a novembre. En el cicle de la Tribuna d’Arqueologia 2022 s’han programat 16 conferències repartides al llarg de tota la temporada.

Les sessions es faran de manera presencial a la Sala d’Actes del Palau Marc, Rambla de Santa Mònica, 8 de Barcelona i es podran seguir també en directe pel canal de YouTube de patrimoni.gencat.

Com a excepció, la conferència corresponent al dia 9 de març sobre el projecte «AgriChange», no es podrà fer de manera presencial. Aquesta conferència es farà en línia i es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de patrimoni.gencat.

Tribuna d’Arqueologia és un cicle de conferències anual que organitza el Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura amb l’objectiu de donar a conèixer les novetats de les investigacions arqueològiques i paleontològiques fetes a Catalunya, així com dels treballs realitzats a l’exterior que puguin ser d’interès en relació a l’arqueologia catalana. Un cop finalitzat el cicle de coferències, la revista digital Tribuna d’Arqueologia compila els articles de les conferències de cada temporada.

La inauguració del nou cicle de la Tribuna d’Arqueologia començarà amb la presentació de la temporada 2022 a càrrec de la directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibar. A continuació, tindrà lloc la primera conferència programada amb el títol “El port d’Emporion. Noves dades a partir de l’excavació arqueològica del sector nord de la ciutat grega”, a càrrec de Pere Castanyer Masoliver, Marta Santos Retolaza, Joaquim Tremoleda Trilla, Elisa Hernández Pastor i Marc Bouzas Sabater.

Tots els vídeos de les conferències de la Tribuna d’Arqueologia quedaran a disposició dels ciutadans a la llista de reproducció que té la Tribuna d’Arqueologia dins el canal de YouTube de patrimoni.gencat i també en el blog de la Tribuna d’Arqueologia.

Descarregueu-vos el programa de les conferències en pdf

Per a tots aquells que encara no coneixeu el cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia us presentem un vídeo promocional sobre la Tribuna i us animem a seguir les 16 conferències que tenim programades aquest any 2022.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.