Seminari sobre l’ocupació de la Hispània conquerida a l’ICAC

El proper dijous 30 d’octubre del 2014 està previst que se celebri el Seminari internacional: “Les estratègies d’ocupació dels territoris conquerits a les províncies hispanes els segles II-I aC: primers assentaments de control i models d’implantació” a l’Institut Català d’Arqueologia Clàsica (Plaça d’en Rovellat s/n, Tarragona).

Amb coordinació d’Esther Rodrigo (ICAC-UAB), hi intervindran una vintena d’experts: Joan Gómez Pallarès (ICAC), Rui Mataloto (Municipio de Redondo), Pere Castanyer, Marta Santos i Joaquim Tremoleda (MAC Empúries), Josep Burch (UdG), Josep Guitart (UAB-ICAC), Albert Martín (Ajuntament de Cabrera de Mar), Arnau Garcia (ICAC), Joaquim Pera (UAB), César Carreras (UAB), Núria Romaní (UAB), Núria Padrós (UAB), David Asensio (UB/UAB), Francisco José Cantero, Ramon Cardona (CEL), Jordi Morer (ROCS, SL), Borja Gil (ROCS, SL), Josep Pou (Ajuntament de Calafell), Laro Sánchez (ROCS, SL), Oriol Olesti (UAB), Joan Oller (UAB), Jordi Morera (Arqueòlegs.cat) i Jose Antonio Mínguez (UVA).

La inscripció al seminari és gratuïta i està oberta a tots els públics, però cal confirmar la plaça.

| Descarregueu el programa i altres informacions clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.