Cicle Diàlegs d’Arqueologia Viva. El dia a dia d’un arqueòleg

Demà divendres 20 de maig, dins del Cicle Diàlegs d’Arqueologia Viva organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en el marc del festival Tarraco Viva, tindrà lloc el diàleg El dia a dia d’un arqueòleg.

EL DIA A DIA D’UN ARQUEÒLEG

Data: Divendres 20 de maig de 2022, 19 hores

Lloc: Serveis territorials del Departament de Cultura a Tarragona

Hi participen: Daria Calpena (arqueòloga del Servei d’Arqueologia i Paleontologia), Maribel Fuertes (arqueòloga dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona), David Asensio (professor de la Universitat de Barcelona), Joan Francès (Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver).

L’activitat dels professionals de l’arqueologia és molt diversa. S’explicarà com es desenvolupa el seu dia a dia des de diversos punts de vista. Cada camp proporciona vivències particulars: els que es dediquen a l’arqueologia preventiva i fan excavacions en ambients en contacte amb promotors, els que treballen en museus i poden intervenir més en activitats de difusió i conservació o els arqueòlegs d’universitats i centres de recerca on també es fa docència.

Per a més informació consulteu la web de Tarraco Viva

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.