Celebràció del IX Fòrum Auriga

Els propers dies  9 i 10 de novembre del 2013 està previst que tingui lloc a Ripoll, en el marc de la celebració de la capitalitat de la cultura catalana, el IX Fòrum Auriga, la trobada de l’actualitat del món grecorromà i la seva pervivència. La trobada està organitzada per la revista Auriga en col·laboració amb l’Ajuntament de Ripoll, l’organització de la Capital de la Cultura Catalana, el Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès, el Departament de Grec de la Universitat de Barcelona, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya.

Amb aquest esdeveniment, Auriga vol fomentar el debat i la trobada de professionals que desenvolupen alguna activitat relacionada amb el llegat grecoromà a Catalunya, com ara professors, museòlegs, arqueòlegs, editors i agents culturals, entre d’altres, per establir noves vies de diàleg. A banda, en aquesta edició, es farà un homenatge als ripollesos Josep Alsina i Alexis Eudald Solà.

| Per veure el programa cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.