Presentació del Projecte Educatiu del MNAT

El dissabte 7 de setembre de 2013, a partir de les 10,00h del matí, se celebrarà la jornada de presentació de les propostes didàctiques i de serveis del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona per al curs 2013-2014.

Enguany, amb motiu de la reobertura de la Necròpolis Paleocristiana conservada in situ, la jornada començarà amb una visita a aquest conjunt monumental per presentar la nova proposta museogràfica, així com el taller “Re-viure”, proposat com activitat didàctica.

La jornada continuarà al Museu Arqueològic (plaça del Rei, 5, Tarragona), amb un recorregut a través de les diferents propostes educatives, en el qual es presentaran les dues noves activitats per aquest nou curs: “Perseu, el Sant Jordi grec” –plantejat per a públic infantil: cicles inicial i mitjà d’Educació Primària– i el taller “I tu, què busques?”, sobre fons documentals per a la recerca, destinat principalment per a estudiants Batxillerat. Es podrà visitar també l’actual exposició temporal “El sexe a l’època romana”, que romandrà al museu fins el 29 de setembre.

És necessària la confirmació d’assistència a la Jornada al més aviat possible per tal de poder organitzar la infraestructura adequada, especialment per planificar el trasllat des del Museu i Necròpolis Paleocristians al Museu Arqueològic.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.