Conferència “Qui va enganyar a Roger Rabbit? Conills i tafonomia a la Balma del Gai”, a Moià (Bages)

Image (1) Conferencia_balma-del-Gai.jpg for post 13257El proper divendres 26 de juliol a les 21:30h, el Museu Arqueològic de Moià ha organitzat la conferència “Qui va enganyar a Roger Rabbit? Conills i tafonomia a la Balma del Gai”, a Can Carner (carrer de les Joies, 11-13, Moià)

La xerrada anirà a càrrec dels Doctors Jordi Nadal i LLuís LLoveres, investigadors del SERP i codirectors de les excavacions arqueològiques del jaciment. Aquesta activitat es desenvolupa amb motiu del començament  de la campanya d’excavacions a la Balma del Gai, que estan duent a terme els arqueòlegs de la UB i membres del SERP.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.