Acte d’inauguració de les JIA 2013

Image (1) inauguracio-JIA2013.jpg for post 12030Aquest matí ha tingut lloc l’acte d’inauguració de les JIA 2013 a l’Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història. A l’acte han participat Xavier Roigé, Degà de la Facultat de Geografia i Història de la UB, Josep Maria Gurt, Cap del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la UB, Jon Arrizabalaga Subdirector de la Institució Milà i Fontanals (IMF-CSIC), Patricia Ruiz d’AINUBHA i Ramon Ten, Cap del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya.

Com ja us havíem avançat anteriorment, des d’avui 7 fins a l’11 de maig es desenvoluparan les VI Jornades de Joves en Investigació Arqueològica (JIA 2013), una iniciativa organitzada per investigadors novells i que cada any té lloc en una ciutat diferent de l’Estat. La trobada, que vol ser un fòrum de debat entre historiadors i arqueòlegs predoctorals, ha estat organitzada en aquesta ocasió per l’Associació d’Investigadors/es UB en Història i Arqueologia (AINUBHA) i tindrà com a seus la Facultat de Geografia i Història i la Institució Milà i Fontanals (IMF-CSIC).

| Galeria d’imatges |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.