Xerrada commemorativa “Crònica d’Ulldecona la Vella 1222-1274” al Castell d’Ulldecona.

Image (1) entrevista-dAlcanys.jpg for post 12010L’Ajuntament d’Ulldecona i el Centre d’Estudis d’Ulldecona han organitzat la xerrada commemorativa “Crònica d’Ulldecona la Vella 1222-1274”, que tindrà lloc el proper diumenge 12 de maig a les 11,00h al castell d’Ulldecona.

La xerrada anirà a càrrec de el veterà estudiós local Joaquim Virgili i Guardia i tractarà temes pocs o gens estudiats com documentació oficial, anècdotes, les cròniques de Jaume I, toponimia actualitzada relacionada amb la geografia del territori.

L’acte es realitzarà a l’Església de Santa Maria dels Àngels, on també hi haurà exposada la citada documentació, i finalitzarà amb el reconeixement del territori des de la Torre Quadrada. La jornada forma part del compte enrere per a la celebració del 800 aniversari de la 1a Carta Pobla, que serà l’any 2022

| Descarregueu la invitació clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.