Activitats per al cap de setmana

Image (1) cap-de-setmana.jpg for post 10626Des de la Tribuna d’Arqueologia us proposem diverses activitats adreçades a tots els públics perquè gaudiu en família del nostre patrimoni arqueològic i paleontològic durant el cap de setmana.

– Dissabte 16 de febrer de 2013

· Ruta “Salve Iluro. La ciutat romana a través dels sentits”, a Mataró (Maresme). La millor manera de viatjar en el temps és a través dels sentits. Tot passejant es donarà a conèixer la Mataró romana i els vestigis arqueològics que la ciutat d’Iluro ofereix, a través de l’observació, els sons, les olors, els gustos, les textures… per tal d’endinsar-se de ple en l’època romana. (Més informació aquí )

· Ruta “Els primers pobladors del Maresme”, a Vilassar de Dalt (Maresme). Ruta prehistòrica per conèixer com vivien en aquesta època, quin eren els seus rituals funeraris. (Més informació  aquí.)

– Diumenge 17 de febrer de 2013 a les 11 h: “SOS, hem perdut un mort!”, visita teatralitzada al Parc Arqueològic Mines de Gavà (C/ Jaume I, 7). La història se situa a Gavà, fa 6000 anys. Un grup de miners busca una pedra màgica amb la qual fer joies. Algunes de les mines, una vegada abandonades, són utilitzades per enterrar-hi els morts. I fa un salt en el temps fins a avui, on l’eminent arqueòleg Dr. Pons, Indiana Pons, excava una de les antigues mines convertida en sepulcre. La recerca fa que el passat prengui vida, que “els ossos ens parlin”.

Amb aquesta visita es podran descobrir quins misteris amaguen les mines en galeria més antigues d’Europa…i també els misteris i sorpreses que amaga aquesta visita. (Més informació  aquí )

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.