Exposició “Arrels del Raval” i altres activitats a l’entorn de les troballes arqueològiques al barri del Raval de Barcelona

Image (1) arrels-del-raval.jpg for post 10637Encara hi sou a temps de visitar l’exposició “Arrels del raval”, fruit d’una iniciativa engegada durant aquest mes de febrer per donar a conèixer al gran públic les restes patrimonials d’època prehistòrica localitzades al Barri del Raval de Barcelona. Es tracta d’una exposició senzilla i molt gràfica, que té per objectiu donar a conèixer l’existència de la prehistòria als habitants del barri del Raval i de Barcelona en general. Aquesta és una mostra itinerant que visitarà diversos centres del barri, en particular aquells en què s’han fet troballes arqueològiques durant la seva construcció. Durant aquest mes estarà exposada al Casal Folch i Torres i a la Filmoteca de Catalunya.

–  Exposició del 5 de Febrer al 19 de Febrer al Casal de Barri Folch i Torres.

–  Exposició a la Filmoteca de Catalunya a partir del dia 20 de febrer. Taula rodona amb la participació del Dr. Josep Guitart (UAB-IEC), Anna Gòmez Bach (UAB), Josep Font (ACTIUM), i Ramon Ten (Cap del Servei d’Arqueologia i Paleontologia). Projecció de la pel·lícula Les aventures extraordinàries d’Adèle Blanc-Sec de Luc Besson (2010). Entrada lliure.

| Vegeu aquí el programa d’activitats |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s