Conferència “Caos, orden y dinosaurios: las ciencias de Jurassic Park”

Avui dijous 14 de febrer a les 19:00 h tindrà lloc la conferència Caos, orden y dinosaurios: las ciencias de Jurassic Park a càrrec de Carlos Tabernero, professor i investigador d’història de la ciència al Centre d’Història de la Ciència (CEHIC) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La conferència s’insereix en el cicle La vida social de pedres i ossos: noves visions en la història de l’Arqueologia, la Paleontologia i la Paleoantropologia a l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer Carme 47, Barcelona).

Enguany es compleix el vintè aniversari de l’estrena de la pel·lícula Jurassic Park, d’Steven Spielberg, motiu pel qual es realitza aquesta conferència que pretén analitzar de manera detallada el film per revelar aspectes molt suggestius en relació al mecanisme de generació i la gestió del coneixement científic i tecnològic.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.