Inaugurada l’exposició “Móns Tribals”

Image (1) Monstribals.jpg for post 5743El passat divendres 2 de març va ser inaugurada l’exposició “Móns Tribals” al Museu Arqueològic de Gandia (MAGa) en col·laboració amb el Museu de Prehistòria de la Diputació de València i l’empresa PANOPTIC C.B

L’exposició “Móns Tribals”, inaugurada per la investigadora del SERP Inés Domingo, ens apropa als coneixements, objectes i tradicions culturals efímeres a través de diverses fotografies i objectes etnogràfics de diverses comunitats i  grups tribals del segle XXI que encara conserven formes de vida preindustrials: els Kunwinku els Jawoyn d’Austràlia, els Mursi i els Hamer d’Etiòpia, i els Dani i els Asmat de Papua. L’exposició també dedica un espai a la Globalització i Supervivència culturals d’aquestes cultures per senyalar els reptes als quals s’enfronten aquestes comunitats indígenes i la seva adaptació a un món cada vegada més globalitzat.

L’exposició romandrà oberta fins al proper 19 de juny.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.