X Cicle de Converses al Raval, Tal com som, tal com érem

Amb la xerrada de Josep LLuís Mateo Dieste, UAB: “Miracles científics a l’Alcorà. Retòriques musulmanes entre ciència i religió (al final del segle XX)”, programada pel proper 30 d’octubre, s’iniciarà la nova edició del X Cicle de Converses al Raval, Tal com som, tal com érem.

Aquest cicle de conferències està organitzat per la Residencia d’Investigadors-CSIC i el Departament d’Arqueologia i Antropologia de la Institució Milà i Fontanals – CSIC. Durarà fins a finals de juny i te una periodicitat mensual.

Les sessions comencen a les 18,00h, a la sala d’actes de la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya, carrer Hospital 64, de Barcelona.

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.