III CULTURTIC a Còrdova

El proper 12 de juliol de 2012 tindrà lloc, a Còrdova, la III Trobada CULTURTIC, un networking entre professionals de la cultura i empreses TIC organitzat per la Agencia Andaluza de Instituciones Culturales y la Asociación de Empresarios de Tecnologías de la Información y Comunicaciones de Andalucía, ETICOM.

Els participants tindran l’oportunitat de presentar productes i serveis de les seves empreses en ponències dinàmiques i curtes. La trobada facilitarà l’intercanvi de propostes, el desenvolupament de noves línies de relacions, nous clients i oferta en el mercat.

L’acte s’iniciarà amb una presentació curta de cada un dels participants que anirà seguida de les ponències pertinents.
Terminis: del 21 de juny al 2 de juliol es farà la recepció de formularis de participació i l’entrega de Power Point. La inscripció és gratuïta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.