Arqueotònic, II Jornades d’Arqueologia i Arquitectura del Patrimoni de Tarragona

L’1 i 2 de desembre de 2023 arriba la segona edició d’Arqueotònic, les jornades d’arqueologia i d’arquitectura del patrimoni dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura, que tindran lloc a Tarragona i a Rodonyà, amb una especial atenció a la pedra seca.

Les jornades estan organitzades pels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rodonyà.

En aquestes jornades, centrades en el treball conjunt entre arqueologia i arquitectura, es divulgaran casos d’èxit en el tractament i la conservació del patrimoni cultural de les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà i el Tarragonès.

Els objectius són donar a conèixer el patrimoni cultural des del punt de vista del patrimoni arqueològic i del patrimoni arquitectònic, mostrar el treball integrat en arqueologia i arquitectura en béns patrimonials i experimentar vivencialment espais patrimonials.

Les inscripcions estan obertes a través del següent enllaç: https://forms.gle/myN7E8DFZNQTHT259

 

Per a més informació i inscripcions consulteu el programa de les Jornades

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.