Tribut en memòria del professor Pere de Palol i Salellas

Enguany es compleixen els cent anys del naixement del professor Pere de Palol i Salellas (Girona, 1923 – Barcelona, 2005), que fou catedràtic d’arqueologia cristiana i medieval de la Universitat de Barcelona.

Per recordar aquest esdeveniment i l’aportació de Pere de Palol en el camp de l’Arqueologia, la Secció de Prehistòria i Arqueologia de la Universitat de Barcelona ha publicat a l’apartat In Memoriam de la seva pàgina web un tribut en la seva memòria on es poden trobar algunes de les seves publicacions emblemàtiques i textos referits a la seva persona, així com un recull bibliogràfic complert de l’obra escrita.

Podeu accedir al Tribut en memòria del professor Pere de Palol i Salellas clicant aquí

Una resposta a “Tribut en memòria del professor Pere de Palol i Salellas

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.