Segones Jornades d’Arqueologia i Paleontologia de Ponent

Els propers dies 20 i 21 d’octubre se celebraran a Guissona les Segones Jornades d’Arqueologia i Paleontologia de Ponent.

Les jornades, organitzades pel Departament de Cultura, la Universitat de Lleida, l’Ajuntament de Guissona i el Museu de Guissona-Parc Arqueològic Iesso, en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, l’Institut d’Estudis Catalans i l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, se celebren amb l’objectiu d’exposar l’estat de la qüestió i les darreres novetats de l’activitat arqueològica i paleontològica dels últims anys, des de les diferents vessants: la recerca, la gestió del patrimoni, la socialització del coneixement, etc, a tot el territori de les Terres de Ponent.

Es vol oferir una visió transversal de l’estat de l’arqueologia a Ponent, amb un seguit de xerrades des de la paleontologia fins a la Guerra Civil Espanyola on es mostraran els resultats més rellevants de les intervencions.

Les Jornades tindran lloc a l’Ateneu de Guissona, c/ Bisbal núm. 45 Sala Galeria (3a Planta).

La inscripció a les jornades és gratuïta i cal formalitzar-la a través del codi QR que apareix al cartell o en el següent enllaç: https://tuit.cat/sk6Ri

Descarregueu-vos el cartell de les jornades en pdf

Descarregueu-vos el programa de les jornades en pdf

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.